Continue feedback en reflectie

IKSO is een moderne en handige tool die het leren en ontwikkelen leuker maakt. Met de app kan geregeld feedback worden gevraag op zelfgestelde organisatiedoelen, teamdoelen en individuele doelen. Het is een tool die rapportages uitdraait voor de medewerker, maar ook dagelijks inzichtelijk is voor de manager. Handig als ondersteuning bij de gesprekkencyclus.

Herken je dit?

Probeer nu

De voordelen op een rij

Probeer nu

De functies van de feedback app

Maakt ontwikkeling inzichtelijk

De persoonlijke ontwikkeling van werknemers wordt inzichtelijk gemaakt, zodat feedback kan makkelijk worden vergeleken.

Real-time 360 graden feedback

Werknemers nodigen zélf collega's, managers en klanten uit voor feedback. Dit kan zowel via de app als online op de desktop.

Video's en bestanden

Bouw een eigen E-learning omgeving met video’s, links en artikelen. Werknemers kunnen ook de voortgang op gekozen doelen filmen en delen.

Geïntegreerde POP-cyclus

Doelen worden in de app tekstueel beschreven. En pushmeldingen vanuit de app brengen de medewerkers op de hoogte van reflectiemomenten.

Veilig en discreet

De data is op onze server in goede handen. Elk bedrijf logt in op een afgesloten en beveiligde omgeving.

Managementrapportages

Rapportages zijn op elk gewenst moment op te vragen. Zo houd je gemakkelijk de voortgang bij van het bedrijf als geheel, een afdeleing en van elke individuele werknemer.

De werknemer is aan zet

Client

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek of een gratis demo kunt u het contactformulier hier onder invullen, of neemt u direct telefonisch contact met ons op. Dan maken wij direct een account voor u aan!

Contactgegevens

 

Stuur ons een bericht